εταιρικο προφιλ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον Πειραιά στην Αττική απο το 2001 και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο μεγάλο ή μικρό που αναλαμβάνουμε.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης και την ανακαίνιση τους. Η εταιρεία έχει αναλάβει και παραδώσει με επιτυχία περισσότερα απο 20 έργα σε όλη την Αττική.

Συνεργαζόμαστε με αξιόλογα συνεργεία οικοδόμων, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τα έργα που αναλαμβάνουμε, με απόλυτη συνέπεια τόσο στον χρόνο παράδοσης, όσο και στην ποιότητα κατασκευής τους.

Επιπλέον η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων που έχουν να κάνουν με αυτοματισμούς κτιρίων και κατοικιών χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο ΚΝΧ. Παραδίδουμε στους πελάτες μας ανάλογα τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες, κεντροποιημένες λειτουργίες που μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά στην κατοικία καθώς και απομακρυσμένα. 

Είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε και να αναλάβουμε την εκπόνηση ιδιωτικών έργων μικρής ή μεγάλης κλίμακας σε κάθε περιοχή της Αττικής καθώς και σε εξοχικούς προορισμούς. 

Σκοπός & Φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα το όφελος και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κτίρια και κατοικίες που θα συνδιάζουν τις λειτουργικές, τεχνικές, τεχνολογικές και αισθητικά άρτιες απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου εξασφαλίζοντας του ένα άνετο περιβάλλον, με κύριο στόχο την χαμηλή κατανάλωση και τα μειωμένα κόστη.

Η προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας βασίζεται στον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον του καθώς και στη συνεχή επικοινωνία μαζί του, με σκοπό να ικανοποιούμε άμεσα και απόλυτα τις ανάγκες του.

Οι αρχές μας

♦  Βέλτιστες κατασκευαστικές λύσεις με κύριο γνώρισμα την ποιότητα

♦  Επιμονή στη λεπτομέρεια

♦  Αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

♦  Συνεχής εξέλιξη