Υπηρεσιες

Κατασκευές κτιρίων

Δραστηριοποιούμαστε στην αξιοποίηση γης με σκοπό την ανάπτυξη ακινήτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Τα κτίρια σχεδιάζονται με προσδιορισμένο κόστος μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. Όλα τα έργα επιβλέπονται διαρκώς κατά την κατασκευή τους ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή ολοκλήρωσή τους. Η ομάδα βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση αξιοποιήσιμων οικοπέδων τόσο εντός των πόλεων όσο και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας που θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα όπως ακριβώς τα φαντάζεστε και τα επιθυμείτε. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας, μετά από τα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν στο χώρο σας θα σας κάνουν μία σειρά από έξυπνες, οικονομικές και όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας σας, του λουτρού, της κουζίνας, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να ανακαινίσετε. Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο με μόνο μας στόχο την άρτια ολοκλήρωση του για την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

Smart Home Solutions
(Αυτοματισμοί κτιρίων)

Ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της ΚΝΧ Assosiation αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και υλοποίηση έργων που έχουν να κάνουν με αυτοματισμούς κτιρίων και κατοικιών. Παραδίδουμε στους πελάτες μας ανάλογα τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες κεντροποιημένες λειτουργίες που μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά στην κατοικία καθώς και απομακρυσμένα. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ζωή των πελατών μας πιο άνετη και πιο ασφαλή, να εξασφαλίσουμε την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και να ανεβάσουμε την αγοραστική αξία των ακινήτων που αναλαμβάνουμε.